A Converted 1940s Gym in the Netherlands Becomes an Airy Home With “Tactile Contrast”

A Converted 1940s Gym in the Netherlands Becomes an Airy Home With “Tactile Contrast”

MASA Architects design a serene urban hideout with open-plan spaces that juxtapose gritty, exposed brick and concrete with silky stone and glass finishes.

Modest on the outside and luxurious but understated on the inside, two worlds meet at Villa West: a former gymnasium in the center of Rotterdam that was transformed into a private home by Hiroki Matsuura and René Sangers of MASA Architects.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for FREE

You can cancel at any time.

Published

Save