A Barcelona Couple Turn a Warehouse Addition Into a Live/Work Space

A Barcelona Couple Turn a Warehouse Addition Into a Live/Work Space

In search of a home, a Barcelona couple sense a chance for something more.

Looking to upsize from their condo in Barcelona’s Gràcia district, Masaaki Higashi and Esther Mir had their eye on a two-story apartment that was wedged at the back of a former printing warehouse next door. But when it turned out that the two spaces—partially attached, partially separated by a courtyard—were listed together, they had to reconsider.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more. You can cancel at any time.

Try Dwell+ for FREE

Already a Dwell+ subscriber? Sign In

Published

Last Updated

Save