A Garage Converted Modern Playroom

A Garage Converted Modern Playroom

By Deborah Bishop
It could have been a Sheetrock box, but as the house’s most frequently used point of entry, it deserved the same architectural respect.

Among the quirks of living in a city built on hills is that your garage—should you be lucky enough to have one—may reside on a street far removed from your front door. For one family living in San Francisco’s Eureka Valley neighborhood, hopping in the car means heading through the kitchen and out the back door, traversing the garden, and ascending a flight of stairs to an alley of similarly detached parking structures.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ For FREE

You can cancel at any time.

Save