Gallery House

Seattle, Washington
Location
  • Seattle, Washington
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • This project page was created by community member DeForest

    This cozy urban retreat was designed to take advantage of Sound and Olympic Mountain views and highlight the owners’ collection of NW art. A central steel + glass stair creates a “vertical gallery” filled with art and awash with natural light. On the top floor, living, dining and cooking spaces share two decks. One is secluded and captures morning light. The other opens up to sunsets and sweeping views.

    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Photo Courtesy of DeForest
    Posted By
    DeForest
    @deforestarchitects
    Known for warm modern design that "plays well with others," DeForest Architects is dedicated to engaging clients in the fun and creativity of the design process. Working closely with clients throughout the Northwest, California, Hawaii, and beyond, the firm thrives on inventing new ways to live, work, and play.
    Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
    The author will be notified whenever new comments are added.