Aquatic Park Penthouse

San Francisco, California
Photographer
  • Rien Van Rijthoven
Location
  • San Francisco, California
  • Complete renovation of Aquatic Park penthouse located atop a concrete high-rise. The project involved complex considerations relating to the mobilization of materials and the impact to building residents. The original 4 bedroom and 4 bath penthouse was transformed into an open floor plan to take advantage of the views on both the north and south sides of the unit. Modern finishes include book-matched walnut cabinetry, live edge walnut slab countertops, steel and walnut bookcases, hand made mosaic tiled walls, gun blued steel and etched 1/2" glass.

    Matarozzi Pelsinger Builders uploaded Aquatic Park Penthouse through Add A Home.
    Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

    Get a Daily Dose of Design

    Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.