z
Collection by Zachary Edelson

House of the Week: A Mies van der Rohe-Inspired Pavilion of Recycled Materials

Like
Comment
Share

Every week, we highlight one amazing Dwell home that went viral on Pinterest. Follow Dwell's Pinterest account for more daily design inspiration.

Our readers appreciated the clean lines and eco-friendly approach that led to this addition, dubbed the Grasshopper Studio for its lightness and slender vertical supports.

A covered walkway provides a sheltered passage between the main house and studio.
Inside the studio, sliding fir screens hide storage, utilities, and a bathroom.
The glazed envelope and overhang of the new studio puts the material collage on full display.
The studio addition is part of a revamp that unifies buildings, canopies, and the courtyard.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.