Collection by Luke Hopping

An Open-Plan Renovation for a Boxy Edinburgh Home

Like
Comment
Share

A glass-walled addition designed by architect Níall Hedderman unifies kitchen, dining, and living at a compact 1930s home.

Edinburgh is full of modest single-story houses like Donal McBreen and Emma Russell's.
Indeed, the original home was spatially awkward.
The home's spacious rear garden offered ample room for an extension.
A glass wall, provided by Mitchell Glass, grants an immediate and visceral connection to the outdoors.
Inside the luminous extension, an open L-shaped layout provides just enough separation between kitchen, dining, and...
The clean-lined kitchen is the focal point of the addition.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.