z
Collection by Zachary Edelson

A Dramatic Cliffside Kitchen Gets a Sharp and Sculptural Update

Like
Comment
Share

In North Vancouver, D’Arcy Jones Architecture undertook a methodical kitchen renovation on behalf of a creative couple.

Originally built in the 1970s, this cliff-side house in North Vancouver was in need of an improvement and update. The owners, both visually-minded artistic directors at gaming companies, embarked on a multi-stage renovation that added a sharp modern aesthetic with clean surfaces and volumes. The kitchen and nearby areas were the first stage of the renovation by D’Arcy Jones Architecture.

While the house’s original pine is richly colored and textured, a number of structural posts rendered the kitchen...
The kitchen was originally a half-level down, creating a dip in between the dining room and adjacent patio.
The kitchen faces an elevation, so keeping the space naturally lit was a challenge.
The residents collaborated with the architects to achieve the sharp graphic sensibility they desired.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.