Mikageyamate-M by MuFF

Add to
Like
Share
By Leibal / Published by Leibal
Mikageyamate-M is a minimal renovation located in Kobe, Japan, designed by MuFF.

The 50-year old apartment is situated on a hill in Higashinada, surrounded by nature and beautiful views. A beam that supports the building overcame the 1995 earthquake runs as a cross shape and functions as a visual aid to measure the sense of distance within the space. Fittings and lighting that were inherited from those who had lived before were customized and relocated within the space.


Newsletter
Join the Daily Dose Mailing List

Get carefully curated content filled with inspiring homes from around the world, innovative new products, and the best in modern design

Mikageyamate-M by MuFF - Photo 1 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 2 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 3 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 4 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 5 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 6 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 7 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 8 of 9 -


Mikageyamate-M by MuFF - Photo 9 of 9 -