Before & After: A Data Scientist Renovates His Childhood Home in San Francisco

Before & After: A Data Scientist Renovates His Childhood Home in San Francisco

Add to
Like
Share
By Deborah Bishop / Photos by Lucas Fladzinski
Sprucing up the Cole Valley residence, which was built by the homeowner’s parents in 1939, was a matter of navigating treasured memories.

When Ed and Leslie Fine set about updating their home, set high on a hill in San Francisco’s Cole Valley, it wasn’t simply a matter of knocking down walls and raising roof beams. Built by Ed’s parents in 1939, and purchased from his mother a few years back, the two-story house was freighted with memories.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for Free

Already a subscriber? Sign In

Introducing Dwell+

Subscribe

Exclusive Home Tours

Unlock premium stories only available to subscribers.

Visit the best modern homes in the world with video tours, original photography, and more.

The Dwell Archive

Dig into years of Dwell magazine.

Browse by date or issue on any device, and check out our curated rotation of favorite stories.

Sourcebook

The definitive list of products and professionals.

Explore our essential resource for finding everyone—from designers to brands—featured in Dwell.