In Buenos Aires, a Family’s Experimental Renovation Tests the Boundaries of a Busy Street Corner

Architects Nicolás Tovo and Teresa Sarmiento shielded their mostly glass home from view while preserving a connection to the outdoors.

On a typical day, Nicolás Tovo and Teresa Sarmiento’s house is a hive of activity. Upon my arrival at the architects’ new family home in Buenos Aires, Nico ushers me inside, where the couple’s three children, three cats, and Jack Russell terrier are buzzing around the open plan. Over coffee and flaky medialunas, Teresa enthusiastically fills me in on the story behind their home while Nico doodles intricate floor plans to help explain.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more. You can cancel at any time.

Try Dwell+ for FREE

Already a Dwell+ subscriber? Sign In