"Shane enjoys both cooking and entertaining so we maximized the counter space to make meal prep and hosting easy," Priftaj says. "It was also very important that the kitchen include a gas grill so he could quickly and conveniently grill without having to climb up five flights of stairs to use the bbq on the patio." Priftaj selected high-gloss acrylic white cabinets from bulthaup's b3 line with an aluminum backsplash and b3 prism drawer system to keep things tidy. A Wolf hood and gas cooktop with chargrill give Carslake the flexibility he desired for indoor grilling. The counters are polished white quartz.
"Shane enjoys both cooking and entertaining so we maximized the counter space to make meal prep and hosting easy," Priftaj says. "It was also very important that the kitchen include a gas grill so he could quickly and conveniently grill without having to climb up five flights of stairs to use the bbq on the patio." Priftaj selected high-gloss acrylic white cabinets from bulthaup's b3 line with an aluminum backsplash and b3 prism drawer system to keep things tidy. A Wolf hood and gas cooktop with chargrill give Carslake the flexibility he desired for indoor grilling. The counters are polished white quartz.
Eujin: Pasolini and Fassbinder Retrospectives at BAM/PFA

Come September, my second home will be at the Berkeley Art Museum/Pacific Film Archive Theatre. Reason? Film auteurs Pier Paolo Pasolini and Rainer Werner Fassbinder are each being honored with career retrospectives. Pasolini starts from September 20-October 31 with Accattone (1961) and Fassbinder joins in on October 4-29 with Love Is Colder Than Death (1969). Bonus: Some films are newly restored 35mm prints!
Eujin: Pasolini and Fassbinder Retrospectives at BAM/PFA Come September, my second home will be at the Berkeley Art Museum/Pacific Film Archive Theatre. Reason? Film auteurs Pier Paolo Pasolini and Rainer Werner Fassbinder are each being honored with career retrospectives. Pasolini starts from September 20-October 31 with Accattone (1961) and Fassbinder joins in on October 4-29 with Love Is Colder Than Death (1969). Bonus: Some films are newly restored 35mm prints!
Despite the cast-on-site concrete dividers, there's still an airy sense of space; the dividers support, instead of overwhelm. This approach came from the architects' constant sense of experimentation and playfulness, a deliberate approach that helped them find new ways to use recycled and salvaged materials.
Despite the cast-on-site concrete dividers, there's still an airy sense of space; the dividers support, instead of overwhelm. This approach came from the architects' constant sense of experimentation and playfulness, a deliberate approach that helped them find new ways to use recycled and salvaged materials.
"It was supposed to be as naked as possible," says Alexandru Popescu, one of the members of R3Architetti who helped design and build the 3 Vaults apartment. "The furniture is absolutely included in the architecture; it’s more like an indoor landscape instead of a typical open plan." The kitchen exemplifies their approach, with textured concrete walls contrasting with wood panels and salvaged industrial lighting. The table, custom built by R3Architetti, is made in part from pipes procured from one of their fathers, a plumber.
"It was supposed to be as naked as possible," says Alexandru Popescu, one of the members of R3Architetti who helped design and build the 3 Vaults apartment. "The furniture is absolutely included in the architecture; it’s more like an indoor landscape instead of a typical open plan." The kitchen exemplifies their approach, with textured concrete walls contrasting with wood panels and salvaged industrial lighting. The table, custom built by R3Architetti, is made in part from pipes procured from one of their fathers, a plumber.
The kitchen island and cabinets at this Melbourne renovation are made of recycled timber, taking cue from the wooden bookcase that designer Kim Kneipp installed during the home’s first restyling.
The kitchen island and cabinets at this Melbourne renovation are made of recycled timber, taking cue from the wooden bookcase that designer Kim Kneipp installed during the home’s first restyling.
The multidisciplinary team at State of Kin, a Perth-based design studio, wanted to create a uniquely Australian home, one that incorporated a variety of both multicultural and local sources. The idea of such a mix, says director Ari Salomone, "is quite true to the Australian vernacular." <span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">When choosing what shades would go into the home's color palette, the design team drew heavily on the Western Australian landscape. "We looked to the Pindan red dirt of the Northwest, the luminous white beaches, the dusty eucalyptus greens,
The multidisciplinary team at State of Kin, a Perth-based design studio, wanted to create a uniquely Australian home, one that incorporated a variety of both multicultural and local sources. The idea of such a mix, says director Ari Salomone, "is quite true to the Australian vernacular." <span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">When choosing what shades would go into the home's color palette, the design team drew heavily on the Western Australian landscape. "We looked to the Pindan red dirt of the Northwest, the luminous white beaches, the dusty eucalyptus greens,
The sunken lounge was designed with "slowing down and appreciating the environment" in mind. A custom-made, built-in sofa wraps around the space, bleeding into the stairs and a custom wood display shelf. Not having a TV was an intentional choice. "We wanted the client to be able to lie back and watch the clouds and the sky, to have conversations, to read a book, to play with their pets," says Knights.
The sunken lounge was designed with "slowing down and appreciating the environment" in mind. A custom-made, built-in sofa wraps around the space, bleeding into the stairs and a custom wood display shelf. Not having a TV was an intentional choice. "We wanted the client to be able to lie back and watch the clouds and the sky, to have conversations, to read a book, to play with their pets," says Knights.
Large windows let in an abundance of natural light and views of the landscape.
Large windows let in an abundance of natural light and views of the landscape.
A slatted walkway leads into the new library, which the Gimons have outfitted with a Topissimo rug by Nani Marquina, Grove Garden wallpaper from Osborne & Little’s Tara collection, and a pink Chroma Sassy sliding wall panel by 3form.
A slatted walkway leads into the new library, which the Gimons have outfitted with a Topissimo rug by Nani Marquina, Grove Garden wallpaper from Osborne & Little’s Tara collection, and a pink Chroma Sassy sliding wall panel by 3form.
Honed Carrara marble lines the kitchen countertops as well as the backsplash.
Honed Carrara marble lines the kitchen countertops as well as the backsplash.
The soft undulation of the outer brick wall continues playfully throughout the heart of the family home in a lattice form.
The soft undulation of the outer brick wall continues playfully throughout the heart of the family home in a lattice form.
Planning regulations required a gable roof, which the architects split into four shed roofs carefully designed to respond to heavy snow shed and meet spatial and aesthetic wishes.
Planning regulations required a gable roof, which the architects split into four shed roofs carefully designed to respond to heavy snow shed and meet spatial and aesthetic wishes.
Glass doors open the home to an expansive wooden deck overlooking gorgeous Alpine views.
Glass doors open the home to an expansive wooden deck overlooking gorgeous Alpine views.
Masahiro and Mao Harada of Mount Fuji Architects Studio wanted to break with the traditional definition of a house when they designed this small Tokyo home. They achieved their goal by using the same material for the ceiling, the walls, and the floor, creating a space that flows beautifully. 

Photo by Ryota Atarashi.
Masahiro and Mao Harada of Mount Fuji Architects Studio wanted to break with the traditional definition of a house when they designed this small Tokyo home. They achieved their goal by using the same material for the ceiling, the walls, and the floor, creating a space that flows beautifully. Photo by Ryota Atarashi.
The former dining room is now home to Russell and Fontanez’s custom kitchen, designed by LOT-EK and fabricated by Chef Restaurant Supplies. “We love to entertain,” Russell says. “Before, the galley kitchen was in the hallway; now we can cook and still be a part of the party.” The space-saving setup, which adjoins the living room, features stainless steel–paneled cabinets, DuPont Corian countertops, Onda stools by Jesus Gasca for Stua, and fixtures and appliances by Grohe, Liebherr, and Miele.

To maximize space, the designers specified that the cabinets be built around a former fireplace in the kitchen. “Because there’s a bump out where the chimney is, we turned the sink lengthwise,” Lignano says. “The cabinet directly overhead is only four inches deep, so it’s just a huge spice rack.” The island provides ample additional storage.
The former dining room is now home to Russell and Fontanez’s custom kitchen, designed by LOT-EK and fabricated by Chef Restaurant Supplies. “We love to entertain,” Russell says. “Before, the galley kitchen was in the hallway; now we can cook and still be a part of the party.” The space-saving setup, which adjoins the living room, features stainless steel–paneled cabinets, DuPont Corian countertops, Onda stools by Jesus Gasca for Stua, and fixtures and appliances by Grohe, Liebherr, and Miele. To maximize space, the designers specified that the cabinets be built around a former fireplace in the kitchen. “Because there’s a bump out where the chimney is, we turned the sink lengthwise,” Lignano says. “The cabinet directly overhead is only four inches deep, so it’s just a huge spice rack.” The island provides ample additional storage.
Project architects Studio Marshall Blecher and Jan Henrik Jansen Arkitekter opened up the center of the house, previously comprising a maze of fourteen small rooms,  creating one large and airy kitchen and dining space with a high, chapel like ceiling. A six-meter-long concrete plinth standing at the center of the room which doubles as an island bench and dining table, had to be lowered into the house by a crane while the roof was being reconstructed.
Project architects Studio Marshall Blecher and Jan Henrik Jansen Arkitekter opened up the center of the house, previously comprising a maze of fourteen small rooms, creating one large and airy kitchen and dining space with a high, chapel like ceiling. A six-meter-long concrete plinth standing at the center of the room which doubles as an island bench and dining table, had to be lowered into the house by a crane while the roof was being reconstructed.
We pushed the pool as close to the valley edge as possible to let it focus on the down-valley views
We pushed the pool as close to the valley edge as possible to let it focus on the down-valley views
The banquette is a blue high-performance velvet by Maharam.
The banquette is a blue high-performance velvet by Maharam.
The Inside Out residence has narrow, sheltered ledges along its perimeter where cats can nap in the sun.
The Inside Out residence has narrow, sheltered ledges along its perimeter where cats can nap in the sun.
In Unit 3, the first room to be renovated, Trowbridge demonstrates a James Bond-esque element: a hidden television secreted behind a hinged framed painting.
In Unit 3, the first room to be renovated, Trowbridge demonstrates a James Bond-esque element: a hidden television secreted behind a hinged framed painting.
Farming Cuba: Organipónico 3

A co-operative farmer sows seeds using a repurposed water bottle.

Photo provided by Carey Clouse
Farming Cuba: Organipónico 3 A co-operative farmer sows seeds using a repurposed water bottle. Photo provided by Carey Clouse
"We emphasize user convenience and emotional appeal."—Tue Mantoni
"We emphasize user convenience and emotional appeal."—Tue Mantoni
Telecommuting can take both a physical and mental toll—especially when you’re suddenly working in tight quarters with partners, roommates, children, or other family members. Tip: Invest in high-quality, noise-cancelling headphones, and keep shared live/work spaces clutter-free.
Telecommuting can take both a physical and mental toll—especially when you’re suddenly working in tight quarters with partners, roommates, children, or other family members. Tip: Invest in high-quality, noise-cancelling headphones, and keep shared live/work spaces clutter-free.

2,094 more photos