"Shane enjoys both cooking and entertaining so we maximized the counter space to make meal prep and hosting easy," Priftaj says. "It was also very important that the kitchen include a gas grill so he could quickly and conveniently grill without having to climb up five flights of stairs to use the bbq on the patio." Priftaj selected high-gloss acrylic white cabinets from bulthaup's b3 line with an aluminum backsplash and b3 prism drawer system to keep things tidy. A Wolf hood and gas cooktop with chargrill give Carslake the flexibility he desired for indoor grilling. The counters are polished white quartz.
"Shane enjoys both cooking and entertaining so we maximized the counter space to make meal prep and hosting easy," Priftaj says. "It was also very important that the kitchen include a gas grill so he could quickly and conveniently grill without having to climb up five flights of stairs to use the bbq on the patio." Priftaj selected high-gloss acrylic white cabinets from bulthaup's b3 line with an aluminum backsplash and b3 prism drawer system to keep things tidy. A Wolf hood and gas cooktop with chargrill give Carslake the flexibility he desired for indoor grilling. The counters are polished white quartz.
Architect: YAMAMAR Design, Location: San Francisco, California
Architect: YAMAMAR Design, Location: San Francisco, California
Tasked with creating a multi-use guest pavilion on a relatively small Northern California vineyard lot that could also host sit down dinners for up to 60 people, designers at Anderson Architects started by asking the key questions:  “Where should it be within the property?”  “How much floor area do we need for a 60 person dinner?” “How much volume do we need for a basketball court?”  “We also always tell ourselves to look at the landscape first, let it dominate and lead it through. The building took the form of a large Napa Valley barn.
Tasked with creating a multi-use guest pavilion on a relatively small Northern California vineyard lot that could also host sit down dinners for up to 60 people, designers at Anderson Architects started by asking the key questions: “Where should it be within the property?” “How much floor area do we need for a 60 person dinner?” “How much volume do we need for a basketball court?” “We also always tell ourselves to look at the landscape first, let it dominate and lead it through. The building took the form of a large Napa Valley barn.
We pushed the pool as close to the valley edge as possible to let it focus on the down-valley views
We pushed the pool as close to the valley edge as possible to let it focus on the down-valley views
The kitchen island and cabinets at this Melbourne renovation are made of recycled timber, taking cue from the wooden bookcase that designer Kim Kneipp installed during the home’s first restyling.
The kitchen island and cabinets at this Melbourne renovation are made of recycled timber, taking cue from the wooden bookcase that designer Kim Kneipp installed during the home’s first restyling.
The multidisciplinary team at State of Kin, a Perth-based design studio, wanted to create a uniquely Australian home, one that incorporated a variety of both multicultural and local sources. The idea of such a mix, says director Ari Salomone, "is quite true to the Australian vernacular." <span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">When choosing what shades would go into the home's color palette, the design team drew heavily on the Western Australian landscape. "We looked to the Pindan red dirt of the Northwest, the luminous white beaches, the dusty eucalyptus greens,
The multidisciplinary team at State of Kin, a Perth-based design studio, wanted to create a uniquely Australian home, one that incorporated a variety of both multicultural and local sources. The idea of such a mix, says director Ari Salomone, "is quite true to the Australian vernacular." <span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">When choosing what shades would go into the home's color palette, the design team drew heavily on the Western Australian landscape. "We looked to the Pindan red dirt of the Northwest, the luminous white beaches, the dusty eucalyptus greens,
The sunken lounge was designed with "slowing down and appreciating the environment" in mind. A custom-made, built-in sofa wraps around the space, bleeding into the stairs and a custom wood display shelf. Not having a TV was an intentional choice. "We wanted the client to be able to lie back and watch the clouds and the sky, to have conversations, to read a book, to play with their pets," says Knights.
The sunken lounge was designed with "slowing down and appreciating the environment" in mind. A custom-made, built-in sofa wraps around the space, bleeding into the stairs and a custom wood display shelf. Not having a TV was an intentional choice. "We wanted the client to be able to lie back and watch the clouds and the sky, to have conversations, to read a book, to play with their pets," says Knights.
Large windows let in an abundance of natural light and views of the landscape.
Large windows let in an abundance of natural light and views of the landscape.
A slatted walkway leads into the new library, which the Gimons have outfitted with a Topissimo rug by Nani Marquina, Grove Garden wallpaper from Osborne & Little’s Tara collection, and a pink Chroma Sassy sliding wall panel by 3form.
A slatted walkway leads into the new library, which the Gimons have outfitted with a Topissimo rug by Nani Marquina, Grove Garden wallpaper from Osborne & Little’s Tara collection, and a pink Chroma Sassy sliding wall panel by 3form.
The soft undulation of the outer brick wall continues playfully throughout the heart of the family home in a lattice form.
The soft undulation of the outer brick wall continues playfully throughout the heart of the family home in a lattice form.
Glass doors open the home to an expansive wooden deck overlooking gorgeous Alpine views.
Glass doors open the home to an expansive wooden deck overlooking gorgeous Alpine views.
Planning regulations required a gable roof, which the architects split into four shed roofs carefully designed to respond to heavy snow shed and meet spatial and aesthetic wishes.
Planning regulations required a gable roof, which the architects split into four shed roofs carefully designed to respond to heavy snow shed and meet spatial and aesthetic wishes.
Masahiro and Mao Harada of Mount Fuji Architects Studio wanted to break with the traditional definition of a house when they designed this small Tokyo home. They achieved their goal by using the same material for the ceiling, the walls, and the floor, creating a space that flows beautifully. 

Photo by Ryota Atarashi.
Masahiro and Mao Harada of Mount Fuji Architects Studio wanted to break with the traditional definition of a house when they designed this small Tokyo home. They achieved their goal by using the same material for the ceiling, the walls, and the floor, creating a space that flows beautifully. Photo by Ryota Atarashi.
The former dining room is now home to Russell and Fontanez’s custom kitchen, designed by LOT-EK and fabricated by Chef Restaurant Supplies. “We love to entertain,” Russell says. “Before, the galley kitchen was in the hallway; now we can cook and still be a part of the party.” The space-saving setup, which adjoins the living room, features stainless steel–paneled cabinets, DuPont Corian countertops, Onda stools by Jesus Gasca for Stua, and fixtures and appliances by Grohe, Liebherr, and Miele.

To maximize space, the designers specified that the cabinets be built around a former fireplace in the kitchen. “Because there’s a bump out where the chimney is, we turned the sink lengthwise,” Lignano says. “The cabinet directly overhead is only four inches deep, so it’s just a huge spice rack.” The island provides ample additional storage.
The former dining room is now home to Russell and Fontanez’s custom kitchen, designed by LOT-EK and fabricated by Chef Restaurant Supplies. “We love to entertain,” Russell says. “Before, the galley kitchen was in the hallway; now we can cook and still be a part of the party.” The space-saving setup, which adjoins the living room, features stainless steel–paneled cabinets, DuPont Corian countertops, Onda stools by Jesus Gasca for Stua, and fixtures and appliances by Grohe, Liebherr, and Miele. To maximize space, the designers specified that the cabinets be built around a former fireplace in the kitchen. “Because there’s a bump out where the chimney is, we turned the sink lengthwise,” Lignano says. “The cabinet directly overhead is only four inches deep, so it’s just a huge spice rack.” The island provides ample additional storage.
The Inside Out residence has narrow, sheltered ledges along its perimeter where cats can nap in the sun.
The Inside Out residence has narrow, sheltered ledges along its perimeter where cats can nap in the sun.
In Unit 3, the first room to be renovated, Trowbridge demonstrates a James Bond-esque element: a hidden television secreted behind a hinged framed painting.
In Unit 3, the first room to be renovated, Trowbridge demonstrates a James Bond-esque element: a hidden television secreted behind a hinged framed painting.
Farming Cuba: Organipónico 3

A co-operative farmer sows seeds using a repurposed water bottle.

Photo provided by Carey Clouse
Farming Cuba: Organipónico 3 A co-operative farmer sows seeds using a repurposed water bottle. Photo provided by Carey Clouse
"We emphasize user convenience and emotional appeal."—Tue Mantoni
"We emphasize user convenience and emotional appeal."—Tue Mantoni
Noise-canceling headphones work by producing sound waves that are 180 degrees out of phase with ambient sound waves, like those coming from airplane engines or air conditioners. Basically, the sounds meet and cancel each other out to produce silence, so only the music can be heard.
Noise-canceling headphones work by producing sound waves that are 180 degrees out of phase with ambient sound waves, like those coming from airplane engines or air conditioners. Basically, the sounds meet and cancel each other out to produce silence, so only the music can be heard.
The newest version is the QuietComfort 25. They’re a mix of the brand's classic aesthetic and new technology. Hardware updates to the preceding QC 15 including noise regulation that Bose says reduces the “hiss” sometimes associated with noise-canceling headphones.
The newest version is the QuietComfort 25. They’re a mix of the brand's classic aesthetic and new technology. Hardware updates to the preceding QC 15 including noise regulation that Bose says reduces the “hiss” sometimes associated with noise-canceling headphones.
Telecommuting can take both a physical and mental toll—especially when you’re suddenly working in tight quarters with partners, roommates, children, or other family members. Tip: Invest in high-quality, noise-cancelling headphones, and keep shared live/work spaces clutter-free.
Telecommuting can take both a physical and mental toll—especially when you’re suddenly working in tight quarters with partners, roommates, children, or other family members. Tip: Invest in high-quality, noise-cancelling headphones, and keep shared live/work spaces clutter-free.
This colorful terrazzo makes a bold statement against the all-white cabinetry.
This colorful terrazzo makes a bold statement against the all-white cabinetry.
Dam uses a process that combines digital tools and drawing by hand. Pictured is her Lamp A3 print.
Dam uses a process that combines digital tools and drawing by hand. Pictured is her Lamp A3 print.
The legend behind the headphones' creation is that founder Amar Bose was dissatisfied with the airline-issue headphones provided on a flight he took in 1978. However apocryphal, he is said to have written down calculations before landing, and those plans led to the first noise-canceling headphones that came out years later.
The legend behind the headphones' creation is that founder Amar Bose was dissatisfied with the airline-issue headphones provided on a flight he took in 1978. However apocryphal, he is said to have written down calculations before landing, and those plans led to the first noise-canceling headphones that came out years later.
The Bose QC 25s are “over-ear” headphones, which mean they entirely surround the ear with padding to block out as much noise as possible. Some people find them cumbersome when worn for extended periods, but the padding on the top band keeps them from feeling heavy.
The Bose QC 25s are “over-ear” headphones, which mean they entirely surround the ear with padding to block out as much noise as possible. Some people find them cumbersome when worn for extended periods, but the padding on the top band keeps them from feeling heavy.
The interior of 25 Lusk, designed by Cass Calder Smith.
The interior of 25 Lusk, designed by Cass Calder Smith.
California pepper trees, grasses, and sage are low-maintenance, low-water plants that also are low-allergen.
California pepper trees, grasses, and sage are low-maintenance, low-water plants that also are low-allergen.

1,816 more photos