In the heart of Cambridge's Kendall Square, RODE Architects won a competition to design the new lobby at the base of a modern high rise residential building, converting the lobby to a large open space with layers of new amenities and finishes that relate to the new neighborhood that is now buzzing with life.

RODE Architects is creating a sculptural centerpiece made of wood and leather, supported by a room of new furniture, art and lighting; connecting the space with a warm, wood light cove, to unify the room.

RODE Architects uploaded Watermark Kendall Square Lobby through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.