Telegraph Hill Townhouse

This project page was created by community member Matarozzi Pelsinger Builders

A complete renovation of a Telegraph Hill Townhouse. All four floors are accessed via custom staircase or elevator. The stairwell is capped by a glass panel walkway that channels sunlight to the lower floors. The top floor features an outdoor patio space with a retractable canopy, a built in BBQ deck, and a motorized Reuben Margolin sculpture suspended from perforated aluminum panels.
Photographer: Joe Fletcher

Interior Design: Lisa Lougee Interiors

Architect: Feldman Architecture

Posted By
Matarozzi Pelsinger Builders
@matarozzipelsingerbuilders
Matarozzi Pelsinger Builders constructs some of the most beautiful and architecturally complex residences in the Bay Area.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.