There is a line of demarcation between the foyer dust area and the space of Residence BZ. There are two traffic flow choices for the users. They respectively lead to the dining room and living room. Many Y-shape frames travel in the space to play roles as the boundary area, interior light source and the ingenious designed hidden hooks. There is a good ventilation shoe cabinet made with the bamboos set in the semi-open foyer. We use the features of the materials to create private but not closed living space. 65 square meter resident meets the demand of three rooms, two halls and two bathrooms. Every area should be perfectly designed because the space is totally precious and the users will be very comfortable in it. Therefore we decide to allow the dining room to become the core of the space linking every corner, decreasing the walkway. In the meanwhile it can strengthen the relationship among the different space. Even more through the design of “light reuse”, the light of the study will be introduced into the room. Then the Y-shape layout makes the space close and spacious. It can also adjust space usages according to the changes of the family members.

Material:Bamboo knitting , black iron , tile , maple , metal panel , plaster coating
Color:black , warm gray , white , light pink , ivory

uploaded Residence BZ through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By

Overview