“Give us an urban oasis, something minimal and modern but warm with a seamless flow from inside to out..” was the mandate from our clients for this San Francisco home remodel. The existing house did not have a usable top floor, so we added a third story, freeing up the main floor for open plan living, dining and entertaining. An in-law unit is tucked under the street front deck above a garage. The family of four can now enjoy al fresco dining in the wind protected back garden, and take in city views without sacrificing privacy at the street.

Yama Architecture uploaded Randall Street through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.

entry moment

Architect: YAMAMAR Design, Location: San Francisco, California

Interior Design
Landscape Design
  • Terremoto
  • Alain Peauroi
Builder
  • Clonduff Construction
Photographer
Bedrooms
  • 4
  • Full Baths
  • 2
  • Partial Baths
  • 1
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Square Feet
  • 4500