Community centre and church, Rif

Taxach, Salzburg, Österreich
Location
  • Taxach, Salzburg, Österreich
  • Year
  • 2013
  • Square Feet
  • 5000
  • New interpretation of the community centre and church Rif. Community and church are connected via a walk-through sculpture. Saving energy and reflecting the requirements of the future, this new structure is a timely answer to creating innovative churches.

    LängleGlas uploaded Community centre and church, Rif through Add A Home.
    Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
    Modern home with outdoor and shrubs. New skin for a church Photo  of Community centre and church, Rif

    New skin for a church

    Modern home with outdoor and side yard. New points of views Photo 2 of Community centre and church, Rif

    New points of views

    Modern home with outdoor. Modernity and tradition meet Photo 3 of Community centre and church, Rif

    Modernity and tradition meet

    Modern home with outdoor and rooftop. A different point of view Photo 4 of Community centre and church, Rif

    A different point of view

    Modern home with outdoor and rooftop. Glass facade with LängleGlas system up close Photo 5 of Community centre and church, Rif

    Glass facade with LängleGlas system up close

    Modern home with outdoor. Glass and wood in combination Photo 6 of Community centre and church, Rif

    Glass and wood in combination