This house in the Nervion neighborhood in Seville is the result of an intervention in an existing building fruit of self-constructions of various types and qualities. The house had a large terrace on the main facade breaking alignments and volumes of their immediate environment. This space was used to expand housing with a distinct volume of preexisting recovering the corner. The new windows also follow a different order and proportion of existing ones.
Inside a white staircase runs along the building letting in light from the new interiors patio.

FAQ arquitectura uploaded Casa GR through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Interior Design
Photographer
  • Emilio González Villegas
Bedrooms
  • 2
  • Full Baths
  • 1
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern
  • Year
  • 2016