Bluff Hollow

Montauk, New York
This project page was created by community member Stelle Lomont Rouhani Architects

The Studio, built in 1980 as part of a retreat for a well-known photographer and his family, was renovated in 2013 to bring it up to date. In its previous incarnation it served as pin up area for the photographer's work and a writing studio for his son. Its character as a retreat is preserved in the peaceful contemplative quality of the space and new arrangement. Finishes were chosen to be recessive and have a calming effect for short-term guests. Surfboards suspended from the ceiling refer to the location and orientation of the present owners and family.

Posted By
Stelle Lomont Rouhani Architects
@ginamiller
Stelle Lomont Rouhani Architects is an award winning and widely published firm with over 30 years of experience designing modern, environmentally sensitive houses. The firm is recognized for it's timeless, well detailed, and innovative designs that emphasize and celebrate their local surroundings enhancing their client's way of life.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.