The Ash street ADU is about creating outdoor connection and indoor programmatic relationships. The cut away in the ADU creates a small courtyard — providing shared entertainment space for both the main house and the detached ADU. The indoor layout is highlighted by a lofted sleeping area that makes the small footprint studio feel generously sized. The raised separation creates opportunity for a built-in desk and dresser along the half wall facing the bedroom. The entire space is structured around the large casework wall broken up by windows and bamboo beyond.

uploaded Ash Street ADU through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By
Builder
  • Taylor Smith Construction
Photographer
  • Kristen Manning Interiors
Bedrooms
  • 1
  • Full Baths
  • 1
  • 1
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Scandanavian
  • Year
  • 2019
  • Square Feet
  • 330
  • Lot Size
  • 5000
  • Press

    Publications