Collection by ARTTA Concept Studio

TY Wider Building

Like
Comment
Share

A bright, mellow and refreshing interior for Tsun Yip Street that is located in the heart of Kwun Tong, a town with an industrial history. Therefore we challenged ourselves and transformed this building with a translucent design to stand out from its surrounding buildings.

The juxtaposition between the old and new can be visible from the facade, by using glass material at the entrance instantly makes the interior wider and creates visual space. Throughout the interior we have used a mixture of materials and patterns to emphasise a unique and individual design, for example using Japanese-like fixed partitioning on the walls and intricate details with our tailor-fit door handles. We wanted to create and highlight the different areas and spaces to give this building a character of it’s own.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in