Collection by TomTom

TP4

Like
Comment
Share
The winglike dips in the roofline situate and hold the house against the region’s brutal winds.
Landscape, the Architect
High up in the mountains of Norway, the V-Lodge’s simplicity in design and choice of materials speak to its wild surroundings.
The airy entrance invites the rest of campus into the school.
A palette of stone, concrete, and greenery greets guests at the home’s front entrance.
The entrance to the living room includes a seating area where guests can remove their shoes.
The Triangle House, 2006.
Logical Extension-A tiny home in the Belgian forest gained some serious square footage with dmvA Architecten's glass...
A series of square cut-outs at varying angles creates similar-yet-unexpected geometric voids that connect each of the...
Multifamily Living: Kevin Daly Architects designed this 33-unit affordable housing complex in Santa Monica, California,...
The long, lean Kobayashi complex includes a bathroom and storage room in the structure on the far right.
The cantilevered “outboard units” of the WoZoCo seniors’ housing complex in Amsterdam maximize daylight in the...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.