Collection by Robert

Shipping Container

Like
Comment
Share
Tsai Design Studio turned a shipping container into a classroom located just outside of Cape Town, South Africa.
Atelier Riri devised creative ways to make living inside a shipping container in Indonesia’s tropical climate both...
Because the area is prone to wildfires, the architect and residents were compelled to use special flame retardant...
Mike McConkey, a superintendent for a general contractor, tasked Chris Bittner of OBR Architecture with designing an...
Students at work in the BetaBox on the Duke University campus in 2014.
The shipping containers were stacked, joined with steel tubes, and lashed to reinforced floor joints to make them...
Natural light pours into the open-plan house, which is outfitted with low-cost materials like polished concrete floors...
Covered with wire mesh, the green roof will continue to vegetate over time.
Hartman Kable designed the Surfshack to include loads of built-in, fold-down furniture to keep the 160-square-foot...
@xoshannontaylor: "Shipping container house, I'm in #LOVE! It's everything I could ever want...
Finished in 2013, the 3,660-square-foot Casa Incubo was built from stacking and sliding four shipping containers to...
The 800-square-foot house is among the first shipping container residences in San Diego County, according to Mike.
For an adaptive reuse project in Toronto, Levitt Goodman Architects used a shipping container as a visitors' center.
Last but not least, make a major statement and designate separate living areas with the help of shipping containers.
Trejos positioned the containers about 60 centimeters above the ground floor, which gives the main gallery and...
Maziar Behrooz designed this container studio set amid lush trees.
In one of the home’s three bathrooms, a TOTO toilet is illuminated by LED light fixtures from OSRAM.
The hobby room features a custom desk and shelving system that Atelier Riri designed and manufactured themselves.
Purchasing a lot off the Delaware River in Pennsylvania, Martha Moseley and Bill Mathesius adapted an unused concrete...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.