Lightwell House

Like
Comment
Share

This unique 19th century Lion House is located in an exclusive Fulham terrace. The main body of the building and its rear wing are carefully extended towards the rear and side in accordance with the historical constraints imposed by its heritage context. Extensive rooflights topping the extensions are utilised to expose newly open, contemporary interiors, capturing abundant natural light and opening carefully sculpted internal openings. An ample basement is connected to the upper levels both visually and physically through light wells, glass floors and staircases, thus opening spaces across levels and creating a flexible and welcoming family home environment.

Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.