Collection by Kevin Daly Architects

Lawrence House

Like
Comment
Share

In 2003 the clients, who have re­stored a num­ber of con­tem­po­rary res­i­dences, bought the Lawrence House, which was de­signed by Mor­pho­sis in 1980. KDA was asked to ren­o­vate and up­date the Lawrence House to ac­com­mo­date the fam­ily’s needs. Dur­ing this time the own­ers pur­chased the prop­erty next door and re­quested the de­sign of a guest house and yard. The guest house will be clad in metal­lic pan­els that echo the cladding on the ad­ja­cent house. The one-bed­room unit hov­ers over the yard and lap pool pro­vid­ing much-needed out­door space for the fam­ily.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in