Collection by

Harness Creek Pool House

Like
Comment
Share

This incredible detached pool house was inspired by the client’s objective to create a meditation room component to the poolscape. The 12′ X 12′ glass cube with three distinct climate areas is separated from the outdoor covered dining area by a linear gas fire feature — to be viewed from both inside and out.

The structure incorporates materials and overall aesthetic reflective of the main house. Along the back side of the pool house is a spa-like glass-tiled shower and changing room connecting to an outdoor private shower. The stone of this structure transforms into a climbing wall culminating in a waterfall for the pool.

In collaboration with CampionHruby Landscape Architects.

Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.