Collection by Juana Cundari


The site needed a path that would let residents easily ascend from the bank to the house.
superrkül dubbed this project the Stealth Cabin because it's hidden in the landscape and will continue to recede in...
The House for a Musher is all about taking advantage of its hilltop site.
A section of the roof reaches over a rock outcropping—a detail that visually connects the house to the landscape and...
The house is divided into three sections connected by a series of outdoor galleries.
Sævik compares her house to a contemplative hideout. “It’s very quiet,” she says.
The house may appear conventional at a glance, but a closer look shows how Oostenbruggen has pushed the boundaries of...
Large sliding glass doors allow daylight to fill the living room.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.