Collection by building Lab

garden level great room

Like
Comment
Share

Designed for a professional couple with young children, this project transforms a partial basement into a great room that contains a family/entertainment space, a home office, a bathroom, a kitchenette, a laundry closet, and a mud room. From the traditional main floor, one enters this modern lower level via floating stairs with treads crafted from solid reclaimed oak. Smooth cedar panels clad the downstairs ceiling and reach up the walls of the stairwell. The warm tone of the oak casework contrasts with the matt charcoal color concrete floor. Wall of glass and sliding doors connect the space to the outdoor.
design: Stephen Shoup, Jin Park

photo: Scott Hargis

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in