s
Collection by Sarah Akkoush

An Old Row House in Montreal Gets a Colorful Modern Upgrade

Like
Comment
Share

Warm, repurposed building materials are favored in this savvy renovation by MARK + VIVI.

Mark Fekete and Viviana de Loera, co-founders of interdisciplinary design firm MARK + VIVI, happily took on the challenge of building their dream home in a transitioning Montreal neighborhood. Working with a relatively small footprint that gave them just 1,100 total square feet of finished living space, the couple used simple and minimal materials to embrace and celebrate the original character of the 1880 home. Space was thoughtfully maximized by opening up the ceiling to expose both the original and new beams, removing partition walls to create an open floor plan, and converting the crawlspace beneath the home into usable storage. The result is a bright, quirky, and imaginative blend of old and new.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in