A gentle site crossfall offered an opportunity to experiment with internal level changes. “I just loved the idea of a conversation pit,” says architect Jeremy Bull. “It is a quirky oak and leather bench which gets used for most of our sitting, meals, board games, and spilling things.”
A gentle site crossfall offered an opportunity to experiment with internal level changes. “I just loved the idea of a conversation pit,” says architect Jeremy Bull. “It is a quirky oak and leather bench which gets used for most of our sitting, meals, board games, and spilling things.”
The vintage chairs are by Hans Wegner, while the table, cabinets, and the rest of the furnishings in the home were designed and built by Doug.
The vintage chairs are by Hans Wegner, while the table, cabinets, and the rest of the furnishings in the home were designed and built by Doug.
A glazed, sloping ceiling allows light to wash over the dining area. "<span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">We moved in before we started the work, so we got to experience the space,
A glazed, sloping ceiling allows light to wash over the dining area. "<span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">We moved in before we started the work, so we got to experience the space,
The partitions are moved using guiding tracks in the ceiling. In this apartment, when the partition with the television is moved to the rear, the space becomes a large living room adjacent to the kitchen.
The partitions are moved using guiding tracks in the ceiling. In this apartment, when the partition with the television is moved to the rear, the space becomes a large living room adjacent to the kitchen.
The 141-square-foot studio apartment in Normandy, France, that Miogui architecture designed as a student rental is a sublime display of color and geometry.
The 141-square-foot studio apartment in Normandy, France, that Miogui architecture designed as a student rental is a sublime display of color and geometry.
The architects incorporated sustainably sourced parota wood into the living room’s sunken seating area. The Turn Tall side table is from Blu Dot, and the pillows are from West Elm.
The architects incorporated sustainably sourced parota wood into the living room’s sunken seating area. The Turn Tall side table is from Blu Dot, and the pillows are from West Elm.
An Eilersen Chess sofa anchors the living space.
An Eilersen Chess sofa anchors the living space.
Summary harnesses the power of prefabrication to create a set of compact homes on a breathtaking site.
Summary harnesses the power of prefabrication to create a set of compact homes on a breathtaking site.
In 2009, Nelson turned a Honda Spree scooter into a beach cruiser complete with cooler, surfboard rack, and space for a wetsuit and towel.
In 2009, Nelson turned a Honda Spree scooter into a beach cruiser complete with cooler, surfboard rack, and space for a wetsuit and towel.
Naturally rusted steel sheathes the cabins that Malek Alqadi built on a 1954 homestead outside Joshua Tree National Park. “I loved the idea of stitching the existing structure back together, reinforcing it, and giving it life again without compromising the beautiful setting it’s in,” he says.
Naturally rusted steel sheathes the cabins that Malek Alqadi built on a 1954 homestead outside Joshua Tree National Park. “I loved the idea of stitching the existing structure back together, reinforcing it, and giving it life again without compromising the beautiful setting it’s in,” he says.
The dining room’s preserved built-ins are another great display space.
The dining room’s preserved built-ins are another great display space.
The new addition is spanned by a sliding glass door to the kitchen, bringing in much more natural light and creating easy flow between inside and out. The owners especially appreciate how the new deck is at grade with the exterior door for a seamless transition, making the kitchen feel “a part of the garden,” says the homeowner.
The new addition is spanned by a sliding glass door to the kitchen, bringing in much more natural light and creating easy flow between inside and out. The owners especially appreciate how the new deck is at grade with the exterior door for a seamless transition, making the kitchen feel “a part of the garden,” says the homeowner.
<span style="font-family: Theinhardt, -apple-system, BlinkMacSystemFont, &quot;Segoe UI&quot;, Roboto, Oxygen-Sans, Ubuntu, Cantarell, &quot;Helvetica Neue&quot;, sans-serif;">The micro apartment in Paris that Miogui Architecture designed for a couple as an office/pied-à-terre lives much larger than its 137 square feet.</span>
The micro apartment in Paris that Miogui Architecture designed for a couple as an office/pied-à-terre lives much larger than its 137 square feet.
Mexico City firm Vrtical designed the Pallares House and Studio for local artist Edna Pallares in the tree-lined Coyoacán area.
Mexico City firm Vrtical designed the Pallares House and Studio for local artist Edna Pallares in the tree-lined Coyoacán area.
A lofted drawing studio features a sawtooth roof with expansive skylights that frame the branches of a jacaranda tree overhead.
A lofted drawing studio features a sawtooth roof with expansive skylights that frame the branches of a jacaranda tree overhead.
Loft
Loft
The prominent Los Angeles modernist designed the post-and-beam residence—dubbed the Kubly House—for the original owners in Pasadena, California.
The prominent Los Angeles modernist designed the post-and-beam residence—dubbed the Kubly House—for the original owners in Pasadena, California.
“We wanted to create a really cozy nook,” says Jones of the new bed area of the apartment. A mirror at the end of the bed visually expands the interior space.
“We wanted to create a really cozy nook,” says Jones of the new bed area of the apartment. A mirror at the end of the bed visually expands the interior space.
Cemre Yeşil Gönenli opened FiLBooks four years ago in Istanbul’s trendy Karoköy neighborhood. Today, his bookstore-café is a popular gathering place for artists, photographers, coffee lovers, and bookworms.
Cemre Yeşil Gönenli opened FiLBooks four years ago in Istanbul’s trendy Karoköy neighborhood. Today, his bookstore-café is a popular gathering place for artists, photographers, coffee lovers, and bookworms.
ESCAPE's new line of all-electric tiny homes are finished with white birch flooring, walls, and ceilings. The pale wood tone offers a fresh aesthetic that ties to nature.
ESCAPE's new line of all-electric tiny homes are finished with white birch flooring, walls, and ceilings. The pale wood tone offers a fresh aesthetic that ties to nature.
Custom oak storage sets the tone for the house, with the shoes stored behind the slatted door. A large window creates connection between the exterior landing and the interior foyer, as does the continuous slate flooring.
Custom oak storage sets the tone for the house, with the shoes stored behind the slatted door. A large window creates connection between the exterior landing and the interior foyer, as does the continuous slate flooring.
Living Room
Living Room
The cool blue dining chairs are actually vintage school chairs sourced by Tribe herself. The rounded pendant light hanging over the dining table is by Muuto and the sculptural wall lighting is Le Corbusier's Nemo.
The cool blue dining chairs are actually vintage school chairs sourced by Tribe herself. The rounded pendant light hanging over the dining table is by Muuto and the sculptural wall lighting is Le Corbusier's Nemo.
"There is an open kitchen because we love to cook for crowds,
"There is an open kitchen because we love to cook for crowds,

824 more saves