A bright and elegant kitchen.
A guest bedroom on the ground floor.
The garage behind the concrete wall.
Tagore light in the foyer by Artemide.
The parent's bedroom is located at one end of the top floor.
Part of the design brief was to integrate this vibrant tapestry, titled Orion M.C., by Victor Vasarely.
The principle bedroom windows embrace the sandstone rock face.
The house sits on a steep site and was positioned below a sandstone crop so as to be concealed from the street.
The original 16th century stone walls are left exposed in the kitchen.
A clean-lined bathroom of stone and concrete.
Large windows continue into the master bedroom.
A salvaged 19th-century soaking tub wrapped in stainless steel is topped by Hudson Reed faucets.
The new-old home nestled in its country setting, with distant views into two valleys.
A close-up of the windows meeting the stone wall.
Perched on a steep urban hillside, this 3-bedroom, 2-bath home featured energy-efficient elements including...
In a small community with a common garden, FabCab built this prefab home incorporates high-quality materials like...
Consisting of three prefabricated units in West Seattle on a 5,000 square-foot lot, the units range from 1,250-1,400...

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.