Before & After: This San Francisco Dwelling Feels Like a Japanese Ski Cabin

Before & After: This San Francisco Dwelling Feels Like a Japanese Ski Cabin

By Lauren Jones / Photos by Joe Fletcher
An adventurous couple’s renovated home in Twin Peaks features a tiered garden, an outdoor spa, and a meditative alcove.

Originally built in 1964 by architect Albert Lanier, this home overlooking the Mount Sutro Open Reserve in San Francisco has been renovated by Feldman Architecture for an active, yoga- and travel-loving couple. The residence features a triangular alcove, sloped gardens, and a plunge pool, channeling a Japanese ski cabin with updated materials like sleek white oak and steel.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for FREE

You can cancel at any time.

Save