In and Between Boxes by LUKSTUDIO

Add to
Like
Comment
Share
By Leibal / Published by Leibal
In and Between Boxes is a minimal space located in Guangzhou, China, designed by LUKSTUDIO.

Following a process of meticulous spatial carving, openings and niches are shaped within the volumes. Large cut-outs connect the café to the exterior and frame the surrounding greenery. On the inside, white ceiling pockets and wooden niches create a sense of intimacy. The office entry is also carved at its edge to feature a peaceful Zen garden, which becomes a focal point and visually connects the different parts of the office together. The selection of materials further enhances the pure definition of the spaces. Smooth surfaces such as white walls and terrazzo flooring dominate the main space, serving as a canvas to capture light and shadow. The brainstorming box is lined with polycarbonate panels that form a subtle visual connection between the café and the workplace. Intimate areas are characterized by organic elements; such as continuous timber panels in the brainstorming zone and remnants of an existing brick wall in the lounge.  


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 1 of 6 -


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 2 of 6 -


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 3 of 6 -


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 4 of 6 -


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 5 of 6 -


In and Between Boxes by LUKSTUDIO - Photo 6 of 6 -