Forever Changes

Forever Changes

By Sam Eichblatt / Photos by Jonathan Hökklo
A couple reconfigure a dilapidated Brooklyn brownstone and prepare it for the 21st century.

Mornings in the Snyder-Burns household are brighter than most. The master bedroom and bathroom share an open plan, with the shower tucked inside a glass cube with a skylight above. Unusually for a narrow building of this vintage, the space is so bathed in sunlight that resident Lauren Snyder says it’s like showering outdoors, despite being in the heart of Bedford-Stuyvesant, Brooklyn. "It’s probably not for everyone, but it works for us," she says.  

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ For FREE

You can cancel at any time.

Save