Before & After: Two Former Circus Performers Remodel Their Home Like a Refined Big Top

This hillside residence in Seattle tempers three-ring spectacle with the restraint of Japanese design to fix a disjointed plan.

Although this West Seattle home had a fantastic location on a sloped lot near a city park and a good amount of square footage, it felt fragmented inside thanks to a string of piecemeal remodels since its construction in 1975. The most recent owners wanted better flow between the rooms, and connection to the incredible water views. 

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more. You can cancel at any time.

Try Dwell+ for FREE

Already a Dwell+ subscriber? Sign In

Save