An der Alster 1
By Sarah Rich / Published by Dwell

Horizonal window bays form protruding oval-shaped “eyes” that intermittently protrude from the facade, peering over the public park below. A pure white
interior reflects the abundant daylight pouring in from all sides, making the space largely shadowless. Open floor plans and spare furnishings meet the increasingly common desire for flexible workspace.

An der Alster 1, Hamburg, Germany

Sarah Rich


When not working in design, Sarah Rich writes, talks and forecasts about food and consumer culture.

Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

We’re inviting you to join us to create a place where we can inspire and share with each other every day, collaborate on collections, projects and stories, ask questions, discuss and debate ideas.

Log in