Before & After: A Punchy Perforated Screen Fills This Vancouver Apartment With Light

Before & After: A Punchy Perforated Screen Fills This Vancouver Apartment With Light

By Stephen Zacks / Photos by krista jahnke photography
This compact apartment in Vancouver’s Armoury District has an inspired solution for bringing light to the ground floor.

When two attorneys who work for indigenous groups and nonprofit clients purchased this two-story Vancouver duplex, the top floor was laid out as an open kitchen and living room. Plenty of daylight flowed in through extensive glazing—but the lower level was mostly windowless, and the entryway suffered from a lack of natural light.

Join Dwell+ to Continue

Subscribe to Dwell+ to get everything you already love about Dwell, plus exclusive home tours, video features, how-to guides, access to the Dwell archive, and more.

Try Dwell+ for FREE

You can cancel at any time.

Save