The weeHouse exteriors are clad in corrugated Cor-Ten, but with a custom pattern of folds to create an organic randomness. The foundations were designed with a shallow recess around the top to make the modules look like they’re hovering. After they bought the property in early 2014, the Siegels camped there for two summers while they saved up money and planned a permanent structure. In his research, BJ came across this design, a customizable prefab house by Alchemy Architects. "Of all the things that I found, I was drawn to that one because it was absolutely the simplest and cleanest," he says.
The weeHouse exteriors are clad in corrugated Cor-Ten, but with a custom pattern of folds to create an organic randomness. The foundations were designed with a shallow recess around the top to make the modules look like they’re hovering. After they bought the property in early 2014, the Siegels camped there for two summers while they saved up money and planned a permanent structure. In his research, BJ came across this design, a customizable prefab house by Alchemy Architects. "Of all the things that I found, I was drawn to that one because it was absolutely the simplest and cleanest," he says.
The dramatic spiral staircase was handmade by a local artisan.
The dramatic spiral staircase was handmade by a local artisan.
When my dad completed Coyote Canyon Elementary School, it was groundbreaking. Children attending the school not only learned about Native American culture, they experienced it, on campus. I got to visit once, but my school was not that cool. To make up for it, or to punish us, my dad made up creative projects for us to work on during the summer.
When my dad completed Coyote Canyon Elementary School, it was groundbreaking. Children attending the school not only learned about Native American culture, they experienced it, on campus. I got to visit once, but my school was not that cool. To make up for it, or to punish us, my dad made up creative projects for us to work on during the summer.
One of Dad's claims to fame, designing the school, and thus the amphitheater, where Glee filmed their outdoor lunch scenes.
One of Dad's claims to fame, designing the school, and thus the amphitheater, where Glee filmed their outdoor lunch scenes.

57 more saves