Major transformation and 150sf addition to existing 2,800sf original mid-century post and beam residence. Interior walls are reconfigured for master suite, kitchen, den, & new guest suite. A new deck is added to the rear along with a redesigned pool & spa.

Lincoln Chung Architect uploaded Thomas Residence through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.

View from backyard

Spa and deck

Fireplace

Family / Dining

Family / Dining

Dining

Kitchen

Kitchen

Master closet

Master closet

Master bedroom

Master bath

Den

Before

Before

Isometric

LCA card

Architect
  • Lincoln Chung Architect
Interior Design
  • Jane Thomas
Builder
  • McCalllister Construction
Photographer
  • Garrett Yamasaki

Overview

Bedrooms
  • 4
  • Full Baths
  • 3
  • Partial Baths
  • 1
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Midcentury
  • Year
  • 2016
  • Square Feet
  • 2950