Project CC is a minimalist loft located in Amsterdam, Netherlands, designed by Willem Benoit. The architects converted the warehouse into an open-concept contemporary apartment focused on a mostly white interior with contrasting elements. Glass partitions were used throughout in order to allow natural light to enter deep into the internal programs. The upper level attic maintains and expresses the gabled roof with custom built-in storage to maximize space.

uploaded Project CC through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Modern home with Kitchen, Cooktops, Wood Cabinet, Pendant Lighting, and Engineered Quartz Counter. Photo  of Project CC
Photo 2 of Project CC modern home
Modern home with Kitchen, Cooktops, Undermount Sink, Wood Cabinet, Engineered Quartz Counter, and Pendant Lighting. Photo 3 of Project CC
Modern home with Bath Room, Dark Hardwood Floor, and Freestanding Tub. Photo 4 of Project CC