This adaptive reuse project called for the relocation and transformation an empty barn for contemporary art collectors and philanthropists Cindy and Howard Rachofsky. They were taken with the barn’s history and wanted to use the structure as an entertainment space and gym.

Centric General Contractors uploaded Napa Vineyard Barn through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.

Napa Valley barn in vineyard

Napa Valley barn interior dining with bar for entertainment

Napa Valley entertainment barn surrounded by vineyard

Napa Valley barn exterior detail

Napa Valley barn for entertainment

Napa Valley barn at night

Architect
  • William Duff Architects
Landscape Design
  • Steve Arns
Photographer

Overview

Style
  • Farmhouse
  • Year
  • 2014
  • Square Feet
  • 1800