Given the narrowness of the site and marked by the northern views, a 47-metre-long stone wall becomes the backbone of the project.

This axis remarks visual continuity and connection between the swimming pool courtyard and the sea.

A sequence of voids organises the first floor level and defines the house’s geometry. In this way bedrooms have good views, sunlight and privacy.

OLARQ Osvaldo Luppi Architects uploaded M24 House through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Interior Design
  • Mauricio Fuertes
  • 4
  • Full Baths
  • 3
  • Partial Baths
  • 1
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern
  • Year
  • 2017
  • Square Feet
  • 450
  • Get a Daily Dose of Design

    Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.