In the heart of ‘s-Hertogenbosch a former office and workshop was completely renovated and converted into a loft. Because the building is 20 meters deep and really only has light at the front and rear, access of daylight has been an important theme. The explicit wish of the client was to be able to enjoy the property as one large space. Various voids/vides were introduced that allow daylight to penetrate deep into the home. The voids provide glimpses between the various residential functions themselves. The functional elements such as bathroom, toilets, storage room and kitchen are grouped in one large timber volume that also connects the floors. From the bath you can look right through the void into the sky.

uploaded Loft 64 through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By
Architect
  • EVA architecten
  • Jeroen Makkink
Photographer
  • Sebastian van Damme
Bedrooms
  • 1
  • Year
  • 2015