House in Taishido is a minimalist residence located in Miyagi, Japan, designed by Camp Design inc. The renovation is a plan for the third floor of a steel frame three-floor building. The original structure included three children’s rooms with a Japanese-style room connected to each other. The client is a family of four with small children, but included their brothers living in the neighborhood with a large family of about 15 people. The architects set the location using a transitional outer wall as a flow line with a lining of steel stretched above.

uploaded House in Taishido through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By
Architect
  • Camp Design inc
Photographer
  • Kenta Hasegawa

Overview

Structure
  • Apartment
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern
  • Press

    Publications