By the Way House

By

Our client had a beautiful, huge plot on the hill near the river. He had also some strange wishes: to copy his existing, a bit boring interiors from his previous flat and put living space on the 1st floor. The main inspiration turned out to be the road, which had to be there anyway to reach the middle of the plot, where the house was planned to stand. We thought, what would happen if we lifted “the way” and "wrapped it around" these ugly interiors. Then we brought it back to the garden level, leading it trough the steep hill to reach the river, in the same time not cutting out any tree. The road shaped the entire building - its floors, walls and ceilings, becoming the main motif of the project. Apparently absurd customer wishes resulted with incredible view from the living room and thanks to this idea we managed to connect living space with the garden and gain much more.

uploaded By the Way House through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.
Modern home with Outdoor. Photo  of By the Way House
Modern home with Outdoor. Photo 2 of By the Way House
Modern home with Outdoor. Photo 3 of By the Way House
Photo 4 of By the Way House modern home
Photo 5 of By the Way House modern home
Photo 6 of By the Way House modern home
Photo 7 of By the Way House modern home
Modern home with Hallway. Photo 8 of By the Way House
Photo 9 of By the Way House modern home
Modern home with Living Room. Photo 10 of By the Way House
Photo 11 of By the Way House modern home
Modern home with Outdoor. Photo 12 of By the Way House
Modern home with Outdoor. Photo 13 of By the Way House
Modern home with Outdoor. Photo 14 of By the Way House

Credits

Posted By

Overview

Location