This Brooklyn townhouse was converted from a multi-family brownstone into a single-family residence, adding a new two-story structure that extends the living spaces towards the rear yard with an expanded kitchen, master bedroom, and terrace. Inside, a new steel and wood stair brings light deep into the interior and allows continuous visual access to the exterior.

A one-story structure was removed from the rear yard to create more open space and improve views from the interior. An outdoor play area featuring local grasses and shade trees was designed in conjunction with a local landscape architect.

Verona Carpenter Architects uploaded Brooklyn Townhouse through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Photographer
  • Barkow Photo

Overview

Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern
  • Year
  • 2017
  • Square Feet
  • 2200