Architects: Flat6 - www.facebook.com/fla...
Location: Hanoi, Vietnam

Architect in Charge: Dinh Cong Quynh, Nguyen Ba Dung, Tran Quang Hung, Do Tu Anh

Area: 110m2

Project Year 2017

Photographs: Trieu Chien

110m2 apartment is located on the 20th floor of a condominium building in a new urban area in Hanoi, Vietnam. Before renovation, this apartment was completely finished flooring, ceiling, lighting and some furniture but they don’t match the wishes of the owner.
When we take on the design task of renovating, we and the owner try to find a common voice in changing and correcting for the best cost but still have to achieve an interior space according to the design idea.

The solution is a large L shaped wall system hugging the bathroom block. This unit is both a highlight in the main space of the apartment and increased storage space instead of storage.

The furniture is arranged very simply, giving priority to living space. Color, new light creates a new, clean, free space.

Đinh Công Quỳnh uploaded A.P01 through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.

Master Bedroom

Master Bedroom

Chest of Drawer

Bedroom

Livingroom

Living& Dining - Panorama

L Shaped wallsystem

Entrance

Livingroom

Kidroom

Master bedroom

Before

3d Model

Architect
  • Flat6 Architects
Photographer
  • Triệu Chiến

Overview

Bedrooms
  • 3
  • Full Baths
  • 2
  • 2
  • Structure
  • Apartment
  • Style
  • Modern
  • Year
  • 2017
  • Square Feet
  • 1184