k
Collection by Kyle Copeland

save

Like
Comment
Share
Entry...
The house is set on a forested hill, which means the backyard—though scenic—is too steep to enjoy.
In the upstairs bedroom, a square skylight opens to a patch of sky.
A Pivoting Wall Makes This Tiny Studio a Fit For Any Occasion
Movable modular parts make this renovated, 400-square-foot Manhattan apartment a flexible feat.
A New Slant
In Seattle, where others saw only a severe slope and lack of municipal hookups, one couple spotted their ticket to their dream...
The entrance is highlighted by a custom walnut door designed by the architect, Jack Hawkins.
The base of the house was built using a custom-prefabricated concrete foundation.
The view from the bedroom on the third floor.
Via ArchDaily, photo...
The original stone wall was the home’s architectural polestar.
Lilyvilla Gardens built custom wood and concrete steps connecting the street to the house, which flow into an exposed...
A "bridge" houses the bedrooms and spans the main living area and the garage.
Moskow Linn Architects of Boston tackled this ground-up renovation in Cambridge, Massachusetts, for a client who wanted...
Dunlop demonstrates the deck’s secondary use: as a launching pad into the concrete plunge pool on the first floor.
Cooler Ranch
After searching in vain for an empty lot to build on, architect Brian White settled for a nondescript 1960s ranch that nobody...
The shipping containers were stacked, joined with steel tubes, and lashed to reinforced floor joints to make them...
Charming Weekend Cottage Renovation in Marin
A Bay Area landscape designer works her yard like a jigsaw puzzle, packing a bevy of distinctive destinations into a steep and...
The Bands
Located in a breathtaking area north of the Polar Circle in the small town of Kleivan, Norway, The Bands effectively links the...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.