e
Collection by Espen Pettersen

Renovations

Like
Comment
Share
The addition references the main house in materiality and function.
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
The cooktop and oven are Miele, the counter-top is Caesarstone, and the refrigerator is Liebherr.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.